top of page

GymnaFest 2018 laureaadid!

17. novembril Tallinnas peetud üle-Eestilise võimlemisfestivali GymnaFest finaalvõistlusel pärjati Rütmika Ülenurme koondrühmad koos Perfetto rühmaga laureaaditiitliga koondrühmade arvestuses kavaga "Ilus oled Eestimaa".

22-st korda toimunud finaalvõistlusele pääses eelvoorudest läbi tiheda valiksõela 29 rühma ning 410 võimlejat, kelle seast selgitati üldvõitja ning vanuseklasside ja koondrühmade parimad.

Kalevi spordihalli kogunesid võimlejad Kilingi-Nõmmelt, Viimsist, Keilast, Tallinnast, Viljandist, Tartust, Võrust, Pärnust, Kohtla-Järvelt ning külalistena Minskist, Valgevenest.

Meie koondrühma kuulusid Ülenurme laste-, noorte- ja juunioriklassi võimlejad, rühm Perfetto ja iluvõimlejad Kristin Frey ning Sabiine Oras. Kava autorid on Kristiina Noor ja Katri Toomsalu ning rühma treenisid Katri Toomsalu, Kristiina Noor, Margot Võsokov, Liisel Perlin, & Kristina Lillo.

Rühmas tegid kaasa ka meie enda treenerid Lisa-Batricia Karu, Karmen Õun ja Hedi Truu.

Festivali üldvõitjaks ja koondrühmade laureaadiks ning võitjarühmaks kuulutati võimlemisklubi Janika Tantsuline eliitrühm kavaga "Eedeni aed - Eeva lugu” (treenerid Elina Gorelašvili, Reimo Kivine, Karin Toom).

Järgmisena on võimalik meie koondkava "Ilus oled Eestimaa" näha VK Rütmika Aastalõpupeol 17.detsembril Vanemuise suures majas.

bottom of page