top of page

2017 a. ESS Kalevi lahtised meistrivõistlused rühmvõimlemises tõid Ülenurme rühmadele 4 karikat!

25. märtsil toimusid Tartu Ülikooli Spordihoones ESS Kalevi lahtised meistrivõistlused rühmvõimlemises. Rohkearvulisel ja tipptasemel rühmvõimlemise võistlusel osalesid kõik meie võistlusrühmad - Miniklassi I ja II võistkond, lasteklassi- ja juunioriklassirühm.

Miniklassi mõlemad rühmad olid väga tublid, etteasted olid eelmise võistlusega võrreldes veel paremad ning tulemuseks I rühmal 1. koht ja II rühmal tubli 5. koht. Ülenurme miniklassi kuuluvad: I rühm: Krislin Sallo, Merleen Aaviku, Emili Mägi, Keiri Kala, Marleen Aru, Karina Lõhmus, Kelli Leetsi, Helena Elmet. II rühm: Katariina Leiger, Eliisabet Leiger, Marleen Kuiv, Eliise Rehme, Victoria Polikarpus, Anett Jaanikesing, Krete Leopard ja Eva-Lotta Elmet.

Lasteklassi rühm võistles nii vaba- kui ka vahendiharjutuses. Vabakavas pidime seekord tunnistama Piruetti rühma "Pärlid" nappi paremust, aga vahendikavas noppisime siiski esikoha. Mõlemas kavas oli mõningasi vigu, aga tüdrukud näitasid head füüsilist taset. Lasteklassi kuuluvad: Kristiin Lõhmus, Marilis Kivi, Averi Vaher, Nele Riin Vahelaan, Victoria Vaater, Aleksandra Nikolajeva, Kärt Udras ja Anna-Liisa Mägi.

Juunioriklassil oli võistlus esmakordseks etteasteks sellel kevadel ning seetõttu ei olnud ka nende vahendikava veatu, aga tubli katse siiski ning tulemuseks super 1. koht. Juunioriklassi tüdrukud on: Birgit Paidre, Krista Ader, Kirke Kiviväli, Mirell Eksi, Mariel Pungar, Lii Lopp ja Hanna Kruusmaa. Juba kolme nädala pärast sõidab meie juunioriklass Taani rahvusvahelisele rühmvõimlemisvõistlusele "Easter Cup", soovime tüdrukutele jõudu ja jaksu treeningutel ning edu Taanis!

Üks suur kummardus treeneritele ning palju õnne kõigile!

Kalevi MV tulemused:

Miniklass vanem B

I koht "Ülenurme mini" (VK Rütmika) II koht "Melissa" (VK Janika Tallinn) III koht VK Rütmika Nurmenukud

Lasteklass B-grupp vabakava

I koht "Pärlid" (VK Piruett) II koht "Ülenurme" (VK Rütmika) III koht "Tuhkatriinud" (VK Piruett)

Lasteklass B-grupp vahendikava

I koht "Ülenurme" (VK Rütmika) II koht "Tuhkatriinud" (VK Piruett) III koht "Rubiin" (VK Piruett)

Juunioriklass B-grupp vahendikava

I koht "Ülenurme" (VK Rütmika) II koht VK Rütmika Kuukristallid III koht "Mireya juunior" (VK Janika Tallinn)

bottom of page