top of page

Võimlemisklubi Rütmika Ülenurme rühmadel oli edukas märtsikuu!

30. märtsil Tallinnas toimunud Kalevi lahtised meistrivõistlused olid meie rühmadele hooaja tähtsaimad võistlused ning seetõttu on eriti hea meel, et rühmad sooritasid seal kindlad katsed. Võisteldi nii vaba- kui vahendikavaga ning autasuks 5 kuldset ja 1 hõbedane karikas!

Ülenurme rühmade tulemused Kalevi MV-l:

Miniklass noorem - vabakavas 4. koht

Miniklass vanem B-grupp - vabakavas 2. koht ja vahendikavas 1. koht

Lasteklass B-grupp - vabakavas 1. koht ja vahendikavas 1. koht

Noorteklass B-grupp vabakavas 1. koht ja vahendikavas 1. koht

Rütmika kevadturniir, mis toimus 23. märtsil, oli samuti meie jaoks edukas võistlus - tulemused vabakavadega olid järgmised:

Miniklass noorema rühma täitsa esimene võistlus ja tulemuseks 3.koht

Miniklass B-grupp - 2. koht

Lasteklass B-grupp - 1. koht

Noorteklass B-grupp - 2. koht

Palju õnne tublidele tüdrukutele ning erilised tänud meie treeneritele - Katri Toomsalu, Kristina Lillo ja Ketter Ojakivi.

Meie tublid võimlejad on:

Noorteklassis: Averi Vaher, Victoria Vaater, Nele-Riin Vahelaan, Marilis Kivi, Kristiin Lõhmus, Annabel Valge, Mia Maria Melnitsuk ja Kärt Olt. Lasteklassis: Marleen Aru, Kelli Leetsi, Keiri Kala, Karina Lõhmus, Helena Elmet, Victoria Polikarpus ja Emili Mägi. Miniklassis: Marleen Kuiv, Loore Sepp, Eva-Lotta Elmet, Annabel Reimer, Adeele Vares, Laura Eliis Paade ja Kirtel Sarah Kärtmann.

Miniklass noorem grupp: Loore Parts, Karmen Sell, Reelika-Iti Rihe, Sophia Truus, Vanessa Jürgens, Annabel Sepp, Rihanna Eksi, Marta Marii Sults, Alisia Randlepp ja Iti Mari Daum.

bottom of page