top of page

Ülenurme võimlejaid ja treenereid koolitas rühmvõimlemise maailmameistrite treener Soomest

3.-5.01 toimus Tartus esmakordselt rühmvõimlemise linnalaager, kus juhendajateks olid mitmed tipptreenerid ning oma ala spetsialistid. Laagri eesmärgiks oli arendada koostööd ning pakkuda võimlejatele ja treeneritele uusi teadmisi ning kogemusi. Laagris osalesid A grupi rühmad mitmetest võimlemisklubidest ning ka Ülenurme lasteklassi ja noorteklassi rühmal oli see suurepärane võimalus laagrist osa saada.

Laagris osalenud juhendajad:

❖ Titta Heikkilä - rühmvõimlemise maailmameistrite (Team Minetit) treener Soomest ❖ Maria Garcia - kogenud rühmvõimlemise treener/koolitaja/kohtunik Hispaaniast ❖ Olga Bogdanova - mitmekordne Eesti meister iluvõimlemises ❖ Kristel Kiens - spordipsühholoog ❖ Siret Saarsalu - toitumisnõustaja ❖ Maarja Jaanovits - tunnustatud treener ja balletiõpetaja ❖ Margot Võsokov - rühmvõimlemise maailmameister

Loodame, et koostöö välistreeneritega jääb pikalt kestma ning saab vahvaks traditsiooniks.

Pildil on kõik osalenud rühmad koos treenerite Titta Heikkilä ja Maria Garcia-ga

bottom of page