top of page

Ülenurme võimlejate uus hooaeg sai alguse!

Koos alanud kooliaastaga alustas oma uut õppehooaega ka Ülenurme Rütmika võimlemiskool.

Võistlusrühmadel on treeningud juba täies hoos, aga 4. septembril oli taaskord võimlemisvaip täitunud meie kõige nooremate võimlejatega. Tundidega tegid algust ettevalmistusrühm, kuhu kuuluvad 6-8 aastased tütarlapsed ning algajad 4-5 aastased tüdrukud.

Ettevalmistusrühma lapsi oli nii palju, et varsti ei mahu me enam võimlemissaali ära. Treener Margoti juhendamisel õpiti esimese asjana sirutama ja korrektselt seisma ning siis juba alustati jooksudega ja hüpitsa lihtsamate harjutustega ning nagu võimlemisele omane ei puudunud harjutusvarast ka painutused.

Edasi jätkus kõige pisemate võimlemistund, mida viis läbi treener Liis. Pisikesi ei olnud küll palju, aga see-eest olid nad nii tublid. Nagu ikka pisikestele võimlejatele omane, on nad väga uudishimulikud ning küsimusi oli palju. Saanud igale küsimusele vastuse, jätkati treeningu lõpus ka mängudega. Nii, kui muusika mängima pandi ja lapsed jooksma hakkasid, tuli elevus pisikestele võimlejatele kohe sisse ning nalja oli palju.

Meie ettevalmistus- ja algajate rühmadega on veel võimalus kõigil soovijatel liituda! Tule Sina ka võimlema! Kõik võimlemistreeningud toimuvad Ülenurme Gümnaasiumi võimlemissaalis.

6-8 a. grupi treeningplaan:

Esmaspäev kell 17.00-18.00

Kolmapäev kell 17.30-18.30

Neljapäev kell 18.30-19.30

4-5 a. grupi treeningplaan:

Esmaspäev kell 18.00-19.00

Kolmapäev kell 18.00-19.00

Meie tegemistega saab kursis olla jälgides meie kodulehte www.vkylenurme.ee ning ka Facebook´is / VK Rütmika Ülenurme.

Ilusat uut hooaega kõigile!

bottom of page