top of page

Ülenurme juunioriklassi rühm osales rahvusvahelisel rühmvõimlemisvõistlusel "Easter Cup"

15.-16.aprillil toimus Taanis rahvusvaheline rühmvõimlemisturniir "Easter Cup", kus osalesid kaks Võimlemisklubi Rütmika rühma.

Ülenurme juunioride vanusegrupi rühm saavutas tugevas konkurentsis A grupi tasemega võistlusel tubli 8.koha.

VK Rütmika Ülenurme rühmas võistlesid Mirell Eksi, Kirke Kiviväli, Hanna Kruusmaa, Birgit Paidre, Krista Ader, Lii Lopp, Mariel Pungar ja Eliis Grigor. Treenerid on Katri Toomsalu, Kristina Lillo, Helena Tooming, Liis Raudsepp ja Margot Võsokov.

Võistlusel osales ka Rütmika klubi noorteklassi rühm Pääsukesed, kes saavutasid samuti väga hea tulemuse ning 6. koha! Pääsukeste rühmas võistlesid Keily Kivisaar, Gerda Allilender, Stenna Solovjov, Roberta Rosenblatt, Sirle Lillo, Lota Kalberg, Mari Ann Mahla, Mia Maria Melnitšuk ja Kärt Olt. Treenerid Katri Toomsalu ja Berta Nõmmsalu.

Palju õnne tüdrukutele ja treeneritele!

bottom of page