top of page

Aasta esimene võistlus Ülenurme rühmadel edukalt läbitud!

4. veebruaril toimusid Otepää spordihoones Otepää lahtised meistrivõistlused rühmvõimlemises. Ülenurme rühmadest olid oma uute vabakavadega esimest korda võistlustules mini- ja lasteklass. Tüdrukud olid väga tublid, nad näitasid võistlustel tahet ja soovi hästi esineda ning tänu sellele tulid ka kenad sooritused!

Ülenurme miniklass saavutas mini B vanemas grupis esikoha 15.1 punktiga. Neile järgnesid rühm Melissa (VK Janika Tallinn) 14.633 punktiga ja Nurmenukud (VK Rütmika) 14.266 punktiga. Miniklassi kuuluvad Krislin Sallo, Merleen Aaviku, Keiri Kala, Emili Mägi, Marleen Aru, Katariina Leiger, Helena Elmet, Karina Lõhmus, Eliisabet Leiger ja Kelli Leetsi.

Ülenurme lasteklass saavutas samuti B grupis esikoha punktisummaga 15.833. Järgnesid rühmad Rubiin (Piruett) ja Milena (VK Janika Tallinn) 15.233 punktidega. Lasteklassis võistlesid Marilis Kivi, Averi Vaher, Kristiin Lõhmus, Nele-Riin Vahelaan, Victoria Vaater, Kärt Udras, Aleksandra Nikolajeva ja Anna-Liisa Mägi.

Mõlema rühma treenerid on Katri Toomsalu, Liis Raudsepp ja Kristina Lillo.

Palju õnne kõigile!

bottom of page