top of page

Tartus toimub suur võimlemisturniir Miss Valentine!

22. korda korraldatav rahvusvaheline võimlemisturniir Miss Valentine meelitab tänavu Eestisse 1200 võimlejat maailma eri nurkadest. 11.-14. veebruarini toimuval võistlusel osalevad 38 riigi sportlased.

Võistlusel osalevad mitmed nimekad võistkonnad ja individuaalvõimlejad. Rio OM-pääsme on nende hulgast juba lunastanud iluvõimlemise maailmameister Anna Rizatdinova (Ukraina) ja Aafrika meister Grace Legote (LAV) individuaalarvestuses ning Valgevene ja Ukraina koondised rühmade arvestuses.

Samal nädalavahetusel toimub Miss Valentine'iga paralleelselt ka rühmvõimlemise EM. Meistritiitlit asub Tartus jahtima pea kogu Euroopa paremik: nii meistriklassis kui ka juunioride arvestuses on kohal maailmameistrid ja ka hõbemedali võitjad.

Miss Valentine toimub 11.-14. veebruaril Tartus A. Le Coq'i spordimajas.

Ajakava: http://missvalentine.eu/schedule/

Kutsume ka kõiki meie võimlejaid võistlust vaatama, kuna maailmaparemik nii ilu- kui rühmvõimlemises on kohal!

bottom of page